About

 

Hoi! Mijn naam is Aaron Janssens en al tien jaar lang ben ik bezig met fotografie.

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik creatief bezig. Was het niet met tekenen in een Artis-klas dan was het wel met het schieten van een stop-motion Lego filmpje.

Toen ik 15 jaar was vroeg ik een fotograaf, die bevriend was met mijn ouders, of ik een keertje mee mocht naar één van haar opdrachten. Dat bleek het begin van mijn liefde voor fotografie. Op bruiloften, modeshows en andere fotoshoots heeft zij mij alle in-en outs van het vak geleerd en heb ik hands-on mijn vaardigheden kunnen opdoen.

Automatisch kwam met fotografie ook de interesse voor het bewerken van foto’s met programma’s als Adobe Photoshop en Lightroom. Met mijn kennis van deze programma’s werd ik door vrienden en kennissen af en toe ook gevraagd voor reclamewerk, huisstijlen en logo’s.

Door mijn liefde voor fotografie te combineren met mijn liefde voor reizen ontstond een logische nieuwe passie: landschapsfotografie. In de stilte van de natuur voel ik me met camera en statief het meest in mijn element.

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u via het formulier contact met mij opnemen. Ik sta klaar voor al uw fotografische-, reclame en andere creatieve wensen!